Woningrestyling

Woningrestyling

MMAXX

QUOTE’S

Huizenverkoper heeft baat bij optimale presentatie.
Woningverkopers vinden presentatiediensten nuttig en verrassend.
Huizenverkopers willen graag persoonlijk advies voor de presentatie van de eigen woning.

VOORDELEN

Woning optimaal gepresenteerd met professionele fotografie.
Persoonlijk advies in uw eigen woning voor de beste presentatie.


Verkoopadvies en fotografie
Bezoek van een stylist in uw woning
Styling met aanwezige spullen
Hogere prijs / snellere verkoop
Professionele fotografie van de woning
Je huis optimaal gepresenteerd op internet
Tips en advies voor betere presentatie woning

In één bezoek alles geregeld!

Prijs: € 239,00 inclusief BTW 

Bestel


Kopers van huizen selecteren op basis van prijs, plattegronden en fotografie.
Een juiste ‘eerste indruk’ van de woning en het hebben van een ‘goed gevoel’ zijn vaak doorslaggevend in de beslissing om een woning te kopen. Uit klantenonderzoek van MMAXX.nl blijkt dat meer dan 64 % van de makelaars denkt dat een betere presentatie van de woning bijdraagt aan een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs. Soms kan een uitgebreide voorbereiding voorafgaand aan de verkoop, de prijs zelfs beïnvloeden.

Een optimale presentatie van de woning wordt ook zeer gewaardeerd door de huizenkopers. Uit klantenonderzoek blijkt dat 79% van de huizenkopers meer de potentie van de woning zien als de woning goed wordt gepresenteerd en de bezichtiging helder en overzichtelijk is. Daarnaast geven huizenkopers aan dat men op internet al een keuze maakt voor een bezichtiging. Goed beeldmateriaal en een heldere tekst, naast de juiste prijs van de woning, zijn daardoor van groot belang.

De huizenverkoper kan zelf al veel doen aan de presentatie van de eigen woning. Teveel huizenbezitters zetten het huis te koop met de verkeerde intenties. Een huis verkopen is een serieuze aangelegenheid waarbij alles in het werk gesteld moet worden om de woning ook echt in de verkoop te zetten. Daarbij hoort ook het inschakelen van specialisten die de presentatie van de woning beoordelen en verbeteren of het inhuren van een woningfotograaf.

Als huisverkoper, neem je een voorsprong op je eigen concurrentie met een woning voor de juiste prijs en de beste presentatie. 

MMAXX

MMAXX