Woningfotografie

Woningfotografie

Woningfotografie.nl

Woningfotograaf.nl verzorgt het maken van digitale foto's van woningen in geheel Nederland.
Uiteraard voldoen deze aan de hoge kwaliteit die je als opdrachtgever verlangt. 

Wij zijn dan ook 
dé Woningfotograaf van Nederland en maken foto's voor o.a. NVM en VBO makelaars, maar ook voor jou als particulier.

Foto’s

De foto’s zullen in beide opties alleen horizontaal worden gemaakt, dit omdat de meeste internetpagina’s daar op zijn berekend en het een beter beeld geeft dan staande foto’s. De foto’s worden met een professionele camera incl. groothoeklens en flitser gemaakt. Deze worden teruggesneden naar 900 x 600 pixels en per mail naar je verstuurd.

Woningfotograaf.nl maakt in de basis de volgende set: 1x voorzijde, 2x of 3x woonkamer, eethoek,1x of 2x keuken; 1x badkamer, 1 x tuin, 1 x achterzijde woning, 1x straatbeeld. 

Meer dan 10 foto’s

Onze ervaring leert dat 10 foto’s bij een normale woning (tussenwoning, hoekhuis) voldoende is. Echter bij woningen die een grotere en/of exclusievere uitstraling hebben, zijn 10 foto’s niet voldoende. Kies dan voor Woningfotografie object met 20 foto's.

Klik hier voor de voorbeeldfoto's

Hoogte foto’s

Vanaf een maximale hoogte van 15 meter kunnen wij unieke luchtfoto’s vanaf de grond te maken. Een voordeel van hoogtefotografie is dat een hoogtefoto een ruimtelijk effect creëert waardoor de kijker een beter beeld krijgt van het object. Doordat dit een mobilesysteem is kunnen wij bijna overal een foto maken dus achterin de tuin tot vanaf overzijde water!

Voorbeeld hoogte foto's

360 graden foto's

Met 360 graden foto's creëer je meerwaarde voor de verkoop van je woning met een ruimtelijke presentatie.

Klik hier voor een voorbeeld